Onsdag vad har du att bjuda på?

Onsdag, min absolut jobbigaste dag.

Men jag är inte på dåligt humör, snarare tvärtom. Idag sätts betygen, inget som jag har sådär jättestora förväntningar, jag vet att jag har sänkt mig i många ämnen, men i en del ämnen som t.ex Svenska har jag höjt mig, svenska som många vet är mitt värsta ämne, men med en bra inställning och att jag har jobbat bra under terminen, så kommer jag kunna vara stolt över mitt betyg senare, känns jätteskönt! Sen har jag fortfarande bra betyg i Idrott och Engelska, dom 2 ämnena som jag absolut tycker är roligast, så det känns jättebra!

Idag går jag till 14.45, då ska jag direkt hem och plugga franska, senare ska jag till Borås och slinga håret, kommer säkert bli hur bra som helst! Men jag fixar en My day video så ni får hänga med på nära håll, hoppas eran dag är super och vi kämpar på dom här sista dagarna nu innan lov, så vi kan vara stolta senare kyss!DSCN0231
Jag längtar till detta stället så galet mycket, samla kraft, tänka över saker, mitt 2014 kommer bli bra, och ni kommer att få följa med på min resa!

Annonser

Kommentera här. ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s