Fotbollen. ♥

Jag har spelat fotboll sen jag var 6 år, men jag har vuxit upp med fotbollen enda sedan jag var liten. Min morfar har spelat i Allsvenskan och han är min närmsta idol och mitt mål är att bli bättre än han i fotbollen och komma längre. Jag är som sagt 00:a och 13 år men spelar med dom som är 99:or och 14 år, för att det inte finns något lag med 00:or i min klubb. Jag spelar i IFK Hindås och har gjort hela min tid som fotbollsspelare och just nu är har jag min pappa som tränare, som både har sina nackdelar och fördelar.

Sommaren 2013 tränade jag med Umeå IK, med några landslagsspelare, vilket bara var en upplevelse i sig. Men på det sättet vi tränade och hur roligt vi hade tillsammans var obeskrivligt, det var som jag var med i laget, men det är jag ju tyvärr inte, men det är dröm faktiskt, att få spela i Umeå.

Mitt lag är jag lagkapten och mittback, och mittback har jag varit sen jag var 10, så jag är väldigt van på den positionen. Mina egenskaper som fotbollsspelare enligt mig själv är att jag är en väldigt fysiksspelare och jag har bra spelförstålse, men även att jag är en riktig vinnarskalle och hatar att förlora. 20130922-210131.jpg
Världsklass på dom här tjejerna!

Annonser

Kommentera här. ♥

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s